Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 A Google Wave egy „személyes kommunikációs és kollaborációs eszköz”, amely 2009 végén indul el élesben. Olyan webes alkalmazásnak tervezik, amely forradalmasítani fogja az online kommunikációt: e-mail, chat, wiki és közösségi hálózat lesz egyben. És mindezt valós időben fogja kínálni, vagyis akár azt is láthatjuk majd, amint egyik ismerősünk éppen levelet ír nekünk. A platformon belül bárki szerkesztheti a nyilvános adatokat, így egyszerűbb lesz az információkat helyesbíteni. A fájlmegosztást is lényegesen egyszerűbbé kívánják tenni: a jelenlegi csatolmányok helyett a fogd-és-dobd technikával lehet majd más felhasználók számára is elérhetővé tenni a fájlokat. 

Az API-ja már nyitott, vagyis bárki fejleszthet rá alkalmazásokat, továbbá a forráskód is elérhető lesz mindenki számára. 

Egyelőre ennyit lehet tudni az új kommunikációs kliensről, 2009 szeptemberétől 100 ezer felhasználó bevonásával fogják tesztelni az új alkalmazást.

 


A szócikkhez társított címkék:
alkalmazás , google
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése