Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Google Webhelyek a Google Sites magyarul is elérhető szolgáltatása, amelynek segítségével bárki könnyedén készíthet magának honlapot. Egy Google-regisztrációt követően már formázhatjuk is a honlapunkat: az alapadatok (cím, leírás, téma) megadása és kiválasztása után már lehet is feltölteni a tartalmakat. Létrehozhatunk dinamikus és statikus oldalakat is, attól függően hogy milyen típusú tartalmakat szeretnénk megjeleníteni. Az egyes aloldalakat könnyedén átrendezhetjük, a kezelőfelület a Google-től megszokott módon egyszerű, sallangmentes és felhasználóbarát. Kitűnő eszköz, akik nem értenek a honlapépítéshez, de mégis szeretnék saját maguk megalkotni weboldalukat.


A szócikkhez társított címkék:
google
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése