Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 

Fejhallgató-mikrofon páros, amely lehetővé teszi azt, hogy a telefont ne kelljen állandóan a fülünkhöz tartani. Lehet vezetékes vagy vezeték nélküli csatlakozással, ez utóbbi a Bluetooth megoldást jelent. Használják a hagyományos, vezetékes telefonokhoz is, pl. call-centerekben, de igazán fontossá a mobiltelefonoknál vált. Az autóvezetés közbeni telefonálást a legtöbb országban csak headsettel vagy kihangosítóval lehet bonyolítani. A vezetékes headsetek általában alkalmasak zenehallgatásra is hagyományos fülhallgatóként, sőt sok esetben a zsinór szolgál rádióantennaként. A Bluetooth headsetek ezzel ellentétben – mivel általában csak egy füllel hallgathatóak – többnyire csak telefonálásra használhatók, viszont könnyebben kezelhetőek a zsinór hiánya miatt.
Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák