Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 A heatmap vizuálisan azt jeleníti meg, hogy a felhasználók egy weboldal milyen részeire kattintanak a leginkább. Segítségével fel lehet mérni, hogy mennyire hatékony az oldal, eléri-e eredetileg kitűzött célját. Az eredmények kiértékelése után látszik, hogy az oldal szerkezete mennyire felel meg a használhatóság követelményeinek, vannak-e olyan pontok, amelyek javítani kell. A heatmap használata nemcsak a látogatottság növelésében segít, hanem azt is megmutatja, hogy milyen területeken érdemes reklámokat elhelyezni az oldalon.

A heatmapek telepíthető szoftverek formájában elérhetőek, ezek között vannak ingyenesen használhatóak (ClickHeat), és korlátozottan használható vagy fizetős alkalmazások is (CrazyEgg, [FuseStats]?, Clickdensity).


A szócikkhez társított címkék:
alkalmazás , használhatóság , webergonómia
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése