Már 1284 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Ha megvan a jó stratégia, az internetes vásárlás kényelmes és biztonságos! Ebben az írásban összeszedtük, milyen fizetési lehetőségek közül válogathatunk, ha egy black friday kedvezménynek nem tudunk ellenállni.

Az online vásárlás történetében a legnehezebb feladat a bizalom megteremtése volt, hiszen a régi megszokott vásárlási szituációhoz képest, fizikai értelemben itt nincs bolt, eladó, szemkontaktus és a kassza is láthatatlan. Ugyanakkor az internetes által feltáruló új dimenziók, a globálissá váló választék, a black friday kedvezmények, a kényelmi faktor átsegítettek minket a kezdeti nehézségéken. Ebben a bejegyzésben összeszedtük, milyen fizetési formák közül választhatunk az online vásárlás során.

Bővebben a HelloBlackFriday tudástárban ⇒


A szócikkhez társított címkék:
Black Friday , HelloBlackFriday , internetes vásárlás
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése