Már 1284 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 

Az iCal az Apple saját fejlesztésű naptára, amely a Mac OS X operációs rendszerek alapalkalmazásai közé tartozik. Alapbeállításban együttműködik a Maillel (levelezőprogram) és a címjegyzékkel is. Ez azt jelenti, hogy ha levélben kapunk egy időpontot, akkor azonnal lehet belőle egy eseményt, vagy egy to do-t készíteni a naptárban is. Illetve, ha a címjegyzék mezőit rendesen kitöltjük, akkor az ismerősük névnapjából, születésnapjából is készíthetünk nézetet.

Emellett a különféle naptárakat egyszerre is megtekinthetjük, illetve kérhetünk egyedi nézeteket is a munkával, otthonnal kapcsolatos tevékenységekről. Az Apple honlapjáról számos kiegészítő naptár tölthető le, amely különféle nemzetiségek névnapjait, sportesemények dátumait, moziműsorokat, iskolai szünidőket, stb. tartalmaznak.

Az iCal szinkronizálható online naptárakkal, az iPhone illetve más okostelefonok naptáraival, megosztható, illetve több személyes csoportok is létrehozhatóak.


A szócikkhez társított címkék:
apple
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése