Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Szponzorált linkek


Az iChat az Apple saját fejlesztésű IM alkalmazása a Mac OS X operációs rendszerekre, így az külön nem megszerezhető, hanem az operációs rendszer része. 

A szöveges chat mellett támogatja a hang alapú beszélgetéseket  és a videóchatet is. A hang alapú beszélgetéshez AAC-Ld audio codecet használnak, ami nagy mértékben javítja az átvitel minőségét. Emellett persze a szokásos fájlátvitel is működik.

A felhasználó beállíthatja magának a háttérképet - így lehetséges például, hogy úgy tűnik, mintha a Big Ben elől jelentkezne, miközben a gépe előtt ül. A képeket további effektekkel lehet ellátni (ezek Leopard alatt elérhetőek). Az ismerősöket különféle csoportokba lehet sorolni, ezzel is áttekinthetőbbé téve a listát.A szócikkhez társított címkék:
apple
Szponzorált linkekMédiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák