Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az iChat az Apple saját fejlesztésű IM alkalmazása a Mac OS X operációs rendszerekre, így az külön nem megszerezhető, hanem az operációs rendszer része. 

A szöveges chat mellett támogatja a hang alapú beszélgetéseket  és a videóchatet is. A hang alapú beszélgetéshez AAC-Ld audio codecet használnak, ami nagy mértékben javítja az átvitel minőségét. Emellett persze a szokásos fájlátvitel is működik.

A felhasználó beállíthatja magának a háttérképet - így lehetséges például, hogy úgy tűnik, mintha a Big Ben elől jelentkezne, miközben a gépe előtt ül. A képeket további effektekkel lehet ellátni (ezek Leopard alatt elérhetőek). Az ismerősöket különféle csoportokba lehet sorolni, ezzel is áttekinthetőbbé téve a listát.A szócikkhez társított címkék:
apple
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése