Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 Az iGoogle a Google személyre szabott szolgáltatása, amelyet 2005-ben indított el. A különféle Google alkalmazásokat és más oldalak feedjeit rendszerezhetjük, szabhatjuk testre segítségével, így egy sajátos, egyéni oldalt kaphatunk. Számos téma közül lehet választani, illetve az alkalmazások közül is válogathatunk. Több mint 40 nyelven érhető el, már magyarul is működik. Népszerűsége nem éri el az olyan fejlesztések sikerét, mint a keresőmotoré, az Google Adwords-ás és a Google Adsense-é, és éppen ezért kevesebben is használják. Az oldal beállítása egyszerű: az egyes dobozok mozgatásával strukturálhatjuk át, akár ki is dobhatjuk őket vagy újakra cserélhetjük őket. A hasonló kezdőoldalakhoz képest felépítése és kezelése jóval egyszerűbb és felhasználóbarátabb. A szócikkhez társított címkék:
google
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése