Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az internet fax vagy online fax webes szolgáltatás, amelynek segítségével magánszemélyek vagy vállalkozások kiiktathatják a hagyományos, papíralapú faxolás költségeit. Használatához egy internetkapcsolat szükséges, és egy regisztráció egy ilyen szolgáltatást biztosító cégnél. Itt egy előfizetési díj ellenében kapunk egy faxszámot, amely ugyanúgy működik, mint a hagyományos, azzal a fontos különbséggel, hogy a felhasználónak nem kell rendelkeznie telefonelőfizetéssel sem. A küldendő vagy fogadott dokumentumot sem kell papírra kinyomtatni (ezzel is költségeket lehet megtakarítani), mert a teljes folyamat e-mailes kommunikációban zajlik. Általában a fogadott fax a legtöbb szolgáltatónál ingyenes, a küldésért kell fizetni egy előre rögzített díjat. Az internet fax kompatibilis a hagyományos, telefonos eljárással, vagyis az előfizető ezekre a számokra is tud küldeni, és innen is tud fogadni faxot.

HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése