Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az [internetelőfizetés]? áthelyezése, vagyis költöztetése a szolgáltatóváltással ellentétben még mindig egy hosszadalmas és bonyolult eljárás. Az egyes szolgáltatóknál be kell jelenteni a cím megváltozását, ki kell fizetni az áthelyezési díjat (ami legalább 10000 ezer forint plusz ÁFA, de ennél jóval több is lehet, mivel nincs szabályozva), és ezután az előfizető várhatja megrendelése teljesítését. Ez az időszak minimum 30 nap, de ennél több is lehet, amennyiben technikai okokra hivatkozva az internetszolgáltató nem tudja teljesíteni a kérést. Az áthelyezés időszaka alatt az előfizetést szünetel, vagyis az internetkapcsolatot átmenetileg megszüntetik.
Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák