Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 A szolgáltatóváltás az [internetelőfizetés]?ek kapcsán akkor merülhet fel, ha a felhasználó elégedetlen szolgáltatójával, vagy egyszerűen egy kedvezőbb ajánlatot talál egy másik cégnél. Ilyenkor lemondhatja aktuális előfizetését, és bejelentkezhet egy másik internetszolgáltatónál. Figyelni kell a hűségszerződés lejárati időpontjára, mivel ha még nem telt le a hűségidő, akkor az előfizetőnek büntetést kell fizetnie szolgáltatója elhagyásáért. Magyarországon a szolgáltatóváltás sokáig bonyolult volt: az előfizetőnek először fel kell mondania előfizetését, majd megrendelnie az új szolgáltatást, és az átmeneti időszakban, ami több hét is lehetett, internet nélkül maradt. Az NHH szabályozásának köszönhetően ma már kiesésmentes a váltás: elég csak az új szolgáltatónál bejelentkezni, és elvileg 11 napon belül meg is történik a váltás.



A szócikkhez társított címkék:
szolgáltató
Hirdetés







Médiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése