Már 1284 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 Az Internetgalaxis a leglátogatottabb 100 magyar oldal statisztikai adatait teszi böngészhetővé igen látványos módon. A látogatónak nem kell táblázatba rendezett száraz statisztikai adatokon átrágnia magát, hanem egy vizuális térkép segítségével egy pillantással átláthatja az oldalak egymáshoz viszonyított helyzetét.

Többféle szempont szerint lehet rendezni a bolyó-oldalakat. Először is adva van a vízszintes és a függőleges tengely, amelyeken a következő lehetőségek közül választhatunk: egyedi látogatószám, látogatószám növekedés, átlagosan eltöltött idő, teljes eltöltött idő. Emellett még kiválaszthatjuk azt az oldalt is, amelynek az adataira kíváncsiak vagyunk, illetve lekérhetjük az egy tulajdonoshoz tartozó bolygókat is. Továbbá, a színek különféle típusú oldalakat jelentenek (pl. kereső, szórakozás, hírek, stb.) ezek szerint is lehet az adatokat rendszerezni.

Az oldalt a neo fejlesztette, a Szonda Ipsos - Gemius statisztikái szerint, és a 15 éven felüli magyar internetezők online médiahasználati szokásait mutatja be.

Az Internetgalaxist bemutató videó: 


A szócikkhez társított címkék:
felhasználó , internet , statisztika
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése