Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Invitel
Verzió: 4  
Változtatta: Xenia
Változtatás dátuma: 2009-08-03 09:23:12
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

 Az Invitel márkanév alatt egyesült 2007-ben az Invitel Távközlési Szolgáltató Zrt. több kisebb céggel, amelyek különféle szolgáltatásokat nyújtanak: Invitel Technokom Távközlési Kft. néven a valamikori Pantel nyújtja szolgáltatásait, 2008-tól a Tele2 mint Invitel Telecom Kft. működik, és továbbra is hang alapú és [internet]es előfizetéseket kínál. A tulajdonos, a HTCC cégcsoport (egy USA-beli konzorcium) így Magyarország egyik legnagyobb [távközlés]i vállalatává lépett elő. Több mint 1 millió lakossági, és 50 ezer fölötti üzleti előfizetője van. A HTTC csoport az infrastruktúra fejlesztésére is sokat költ: az egyik [gerinchálózat] kiépítése és több ezer kilométer optikai kábel lefektetése köszönhető neki. Az Invitel márkanév alatt egyesült 2007-ben az Invitel Távközlési Szolgáltató Zrt. több kisebb céggel, amelyek különféle szolgáltatásokat nyújtanak: Invitel Technokom Távközlési Kft. néven a valamikori Pantel nyújtja szolgáltatásait, 2008-tól a Tele2 mint Invitel Telecom Kft. működik, és továbbra is hang alapú és [internet]es előfizetéseket kínál. A tulajdonos, a HTCC cégcsoport (egy USA-beli konzorcium) így Magyarország egyik legnagyobb [távközlés]i vállalatává lépett elő. Több mint 1 millió lakossági, és 50 ezer fölötti üzleti előfizetője van. A HTTC csoport az infrastruktúra fejlesztésére is sokat költ: az egyik [gerinchálózat] kiépítése és több ezer kilométer optikai kábel lefektetése köszönhető neki.

 

Az Invitel a lakossági ügyfelek számára internet, telefon és tévé előfizetéseket kínál, összekapcsoltan és külön-külön is. Keresőjükkel mindenki könnyen kiválaszthatja azt a [díjcsomag]ot, amely számára a leginkább megfelelő. 2008-ban az Invitel elsőként eltörölte az internetelőfizetések [sebesség]korlátozását, és csak [adatforgalom] korlátozást érvényesít. Külön csomagokat kínál üzleti és nagyvállalati ügyfelei részére, [szerver hoszting]gal és [hálózat]üzemeltetéssel kiegészítve.

Honlap: http://www.invitel.huAz Invitel a lakossági ügyfelek számára internet, telefon és tévé előfizetéseket kínál, összekapcsoltan és külön-külön is. Keresőjükkel mindenki könnyen kiválaszthatja azt a [díjcsomag]ot, amely számára a leginkább megfelelő. 2008-ban az Invitel elsőként eltörölte az internetelőfizetések [sebesség]korlátozását, és csak [adatforgalom] korlátozást érvényesít. Külön csomagokat kínál üzleti és nagyvállalati ügyfelei részére, [szerver hoszting]gal és [hálózat]üzemeltetéssel kiegészítve.

Honlap: http://www.invitel.huMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése