Már 1284 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az iTunes az Apple saját fejlesztésű médialejátszója, amely a Mac OS rendszerek szerves részét képezi (az [iLife]? csomag része), de a honlapjukról bárki által ingyenesen letölthető bármilyen operációs rendszerre.

Amellett, hogy a multimédiás fájlokat rendszerezni lehet zene, film, podcast alapján, különféle nézeteket is lehet kérni album, előadó, vagy akár műfaj alapján is. Az iTunes szinkronizálható iPoddal, iPhone vagy más külső eszközzel is. A zenéket meg is oszthatjuk másokkal is. Egyedi funkció az iTunes Store, amely az Apple zeneboltja: itt nemcsak teljes albumokat, hanem akár egyes zeneszámokat is meg lehet vásárolni (ez a funkció Magyarországon még nem működik).

Első változatát 2001-ben mutatták be.

 


A szócikkhez társított címkék:
apple
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése