Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 A Javascript egy objetkumorientált szkriptnyelv, amely jóval egyszerűbb, mint az olyan összetett nyelvek, mint a Java vagy a C++. Az utóbbiak jóval gyorsabbak, de rövid programok írásakor érdemes a szkriptnyelveket használni, például a Javascriptet.

A weboldalak fejlesztésénél Javascripttel oldják meg például a dátum automatikus cseréjét, egy adott link megnyílását pop-up ablakban vagy egy szöveg vagy kép megjelenését/változását a kurzor mozgásakor. A Javascript kód beilleszthető a HTML-kódba, a legtöbb böngésző támogatja is, de az értelmezés módja változhat, és ez problémát jelenthet a fejlesztőknek.

Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák