Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Joost
Verzió: 2  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2010-01-28 10:35:25
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A Joost egy [peer-to-peer] technológiát használó [IPTv] szolgáltatás. Lényeg az, hogy a [számítógép]  tévéként is használható, és csupán csak egy [böngésző]re van ehhez szükség. Egyelőre nem valós idejű műsorokat közvetítenek, hanem a jogtulajdonosokkal kötött szerződések alapján vannak fent filmek, sorozatok, videoklippek, stb. A szolgáltatás ingyenesen igénybe vehető, a kiválasztott műsor [online] nézhető meg, a korábbi letölthető [alkalmazás] támogatását megszüntették.

A [Skype] és Kazaa fejlesztői, Niklas Zennström és Janus Friis 2006-ban kezdték írni az alkalmazást egy 150 fős fejlesztői csapat segítségével. A Joost jelenleg a [béta] verziónál tart.


A Joost egy [peer-to-peer] technológiát használó IPTv szolgáltatás. Lényeg az, hogy a [számítógép]  tévéként is használható, és csupán csak egy [böngésző]re van ehhez szükség. Egyelőre nem valós idejű műsorokat közvetítenek, hanem a jogtulajdonosokkal kötött szerződések alapján vannak fent filmek, sorozatok, videoklippek, stb. A szolgáltatás ingyenesen igénybe vehető, a kiválasztott műsor [online] nézhető meg, a korábbi letölthető [alkalmazás] támogatását megszüntették.

A [Skype] és Kazaa fejlesztői, Niklas Zennström és Janus Friis 2006-ban kezdték írni az alkalmazást egy 150 fős fejlesztői csapat segítségével. A Joost jelenleg a [béta] verziónál tart.


Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák