Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 

Az Amazon.com amerikai internetes könyváruház óriás, e-book olvasója. A Kindle 3G a többi olvasóhoz hasonlóan e-papírt használ kijelzőként, azonban beépített 3G modemével szinte bárhol a világon – már ahol van 3G lefedettség – tud csatlakozni az áruházhoz, ezzel lehetővé téve újabb könyvek, vagy újságok vásárlását, méghozzá adatforgalmi díj nélkül. Egyszerűbb típusában csak wi-fi antenna található, ám ezzel is sokoldalú ezsközként használható eszközt kapunk. A Kindle DX a sorozat csúcsmodellje, a másik kettő 6 collos (~16 cm) átmérőjű képernyője helyett egy 9,7 collos (~24 cm) átmérőjű kijelzőt kapott, amely így szinte A4 lap méretben teszi olvashatóvá a gépen tárolt szövegeket.

HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése