Már 1284 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A letöltés a felhasználó számítógépére letöltött fájlok megszerzésének folyamata. Letöltéskor egy távoli szerverhez, vagy egy központi rendszerhez vagy más hálózathoz csatlakozik a felhasználó, és számítógépe innen kéri le az adott fájlt. Ez történik dokumentumok, programok, alkalmazások letöltésekor is, amelyeket valamilyen hálózati forrásból szerzünk meg.
A letöltési sebesség pedig az jelenti, hogy milyen gyorsan szerezhető meg a kívánt fájlt. Ezt sok minden befolyásolhatja: elsősorban az, hogy milyen típusú [internetelőfizetés]?e van a felhasználónak (ezekben az adatátviteli paraméterek általában rögzítve vannak), továbbá, hogy milyen számítógépet használ, milyen az ezen futó operációs rendszer, illetve milyen folyamatok futnak a számítógépen a letöltéssel egyidőben.

HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése