Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A mammutmail.com nagy méretű fájlok küldését lehetővé tevő szolgáltatás.

 

A levelező rendszerekben gyakori mellékletek (csatolmányok, attachments) mérete gyakran korlátozott, így a méretkorlátozásnál nagyobb fájlokat tartalmazó leveleket a rendszer nem kézbesíti. A Mammutmail.com segítségével a mellékletet nem kell csatolni a levélhez, hanem elég feltölteni a Mammutmail.com oldalra. A címzettek automatikus e-mail értesítést kapnak arról, hogy küldeményük érkezett, amelyet a levélben mellékelt linkről tudnak letölteni.

 

A levelező rendszer korlátlan mennyiségű letöltést tesz lehetővé. A feltöltött fájlok maximális mérete 400 Mb. A MammutPrém csomag akár 1 Gb-os fájlok küldését is lehetővé teszi, emellett hosszabb tárolási időt bíztosít, valamint egyedi webcímen elérhető, testreszabható fájlküldő is része a főleg cégek számára ajánlott előfizetésnek.

 

2012 őszén elindult a MammutShare fájlmegosztó oldal, amelynek segítségével akár 1 Gb-os fájlok is megoszthatóak egyszerre, egy időben, közben pedig chatelésre is lehetőség van.

 

A küldemények minden esetben vírusellenőrzésen esnek át, valamint lehetőség van titkosításra is.

A már feltöltött fájlokat a rendszer 5 napon át tárolja (MammutPrém előfizetéssel 8 napig).

 
 
Adatlap:
Név: Mammutmail.com óriásfájl-küldő
Alapítás: 2006
Tulajdonos: Neo Interactive
Besorolás: webes szolgáltatás - levelezés, ingyenes ftp tárhely szolgáltatás

 


A szócikkhez társított címkék:
fájlküldés , fájlmegosztás , mammutmail , nagy fájlok küldése , OMC
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése