Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Miner.hu a legnagyobb magyar blogkereső motor. Folyamatosan indexelik a blogokat, ezzel pedig egyre szélesebbé válik a kereshető blogok száma. A blogkeresővel párhuzamosan fejlesztették ki a magyar videómegosztókon való keresést, illetve a magyar nyelvű Twitteres tartalmakat is indexelik már. A felhasználók tematikus katalógus szerint is kereshetnek a bejegyzések, blogok között. A katalógus és a menü mellett a kezdőoldalon megtaláljuk a legfrissebb magyar blogbejegyzéseket is. A szolgáltatás ingyenes, a regisztráció után bárki beküldheti a saját blogját is (itt is az RSS-ek alapján történik a frissülések követése).

A Miner API-ja nyilvános, ezért bárki írhat további alkalmazásokat, fejlesztéseket hozzá.

HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése