Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A MySpace az egyik legnépszerűbb nemzetközi közösségi oldal. 2003-ban hozta létre a eUniverse internetes cég, majd 2006-ban a News Corp. tulajdonába került. Ekkor az Egyesült Államok legnépszerűbb társasági oldala volt, de hamarosan visszaszorult a Facebookkal szemben. 

Többféle szolgáltatást is használhatunk a MySpace oldalán egyszerre: a felhasználó írhat blogot, összegyűjtheti ismerőseit, csoportokba rendezheti őket, zenék közül válogathat. Sok együttesnek van már profilja a MySpace-n, mivel feltölthetik klippjeiket, zenéiket (max. 6 MP3 fájlt), összegyűjthetik rajongóikat, és értesíthetik őket arról, hogy mikor és hol lépnek fel. A hasonló együttesek egymás ismerősei, ezért az oldal arra is kiváló lehetőséget kínál, hogy addig ismeretlen zenekarokat fedezzünk fel. 

A jelenlegi dizájnt és funkciókat 2007 és 2008 folyamán frissítették, változtattak a felhasználók profilján, az alkalmazásokon, annak érdekében, hogy felzárkózzanak a Facebook mellé. 


HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése