MPL-PostaPont-nyeremenyjatek
Már 1286 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: MySpace
Verzió: 1  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2009-02-16 15:50:04
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A MySpace az egyik legnépszerűbb nemzetközi [közösségi oldal]. 2003-ban hozta létre a eUniverse internetes cég, majd 2006-ban a News Corp. tulajdonába került. Ekkor az Egyesült Államok legnépszerűbb társasági oldala volt, de hamarosan visszaszorult a [Facebook]kal szemben. 

Többféle szolgáltatást is használhatunk a MySpace oldalán egyszerre: a felhasználó írhat [blog]ot, összegyűjtheti ismerőseit, csoportokba rendezheti őket, zenék közül válogathat. Sok együttesnek van már profilja a MySpace-n, mivel feltölthetik klippjeiket, zenéiket (max. 6 MP3 fájlt), összegyűjthetik rajongóikat, és értesíthetik őket arról, hogy mikor és hol lépnek fel. A hasonló együttesek egymás ismerősei, ezért az oldal arra is kiváló lehetőséget kínál, hogy addig ismeretlen zenekarokat fedezzünk fel. 

A jelenlegi dizájnt és funkciókat 2007 és 2008 folyamán frissítették, változtattak a felhasználók profilján, az alkalmazásokon, annak érdekében, hogy felzárkózzanak a Facebook mellé. 


Médiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése