Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


  • 2006. április 8-án indult, magyar ismeretségi hálózat.
  • Megjelenésekor már létezett az IWIW és a Barátikör.com is, amik sokban hasonlítottak hozzá.
  • Regisztrálni csak meglévő tag által a myVIP rendszerből küldött meghívóval lehet. Megadhatjuk a néven és e-mail címen kívül a születési dátumunkat, foglalkozásunkat vagy elvégzett iskoláinkat is, és beállíthatjuk, hogy ezek az adatok mindenki számára elérhetőek lehessenek, vagy csak ismerősök számára, vagy senki sem láthatja Őket.
  • Képek feltöltése már a kezdetektől lehetséges, videóké csak 2007. december 28-atól, zenéké pedig 2008. szeptember 29-étől.
  • 2006. június 27-én indította a myVIP a Klub funkciót, amely közös érdeklődésűeket kapcsol össze klub formájában. A klubtagság, a klub létrehozása ingyenes, a meghosszabbítás egy emelt díjas SMS-el lehetséges, amit a klub tagok közül bárki küldhet. Meghosszabbítás nélkül a klub inaktiválódik, innentől az is meghosszabbíthatja, aki nem tagja a klubnak. Csak 4 hét inaktivitás után törlődik a klub. A klub tulajdonos hírlevelet küldhet, a klub tagok társaloghatnak egymással.
  • A szórakoztatás érdekében elérhető a rádió funkció is. Az oldalon összegyűjtötték az internetes rádiókat, és megjelenítik az éppen játszott zeneszám adatait. A rádiókból saját sorrendet készíthetnek a felhasználók, és a rádióhoz tartozó üzenőfalon meg is vitathatják a hallottakat.
  • 2007. május 27-én egy új funkcióval bővült az oldal, a felhasználók egy szűrő segítségével beállíthatják, hogy kik üzeneteit szeretnék látni, válaszolhatnak rájuk, és utólag is megtekinthetik visszamenőleg.
  • 2008. szeptember 29-én új designt kapott az oldal, fejlesztettek a feltöltési módon és a mapparendezési lehetőségen is. Lehetőség adódott zene és videó feltöltésére is.
  • 2009. június 4-én levették a rejtett opciót, amit hatalmas felháborodás kísért.

   
 

Hirdetés







Médiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése