Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 A weben a navigáció a felhasználó vándorlását jelenti egyik weboldalról a másikra, vagy egy weboldal aloldalai között.

Az egy weboldalon való navigációt elősegíti az, ha az oldal szerkezete világos, jól áttekinthető. Ez a [menü]?k megfelelő kiválasztásán és elrendezésén múlik. A felhasználónak mindig tudnia kell, hogy éppen hol van, és hogyan érheti el a kívánt aloldalt/főoldalt.

A weboldalak közti navigációt a böngészők menüje is elősegíti. A korábban meglátogatott oldalakhoz visszalapozhatunk, megkereshetjük őket a böngészési előzményekben is. A böngészők ma már támogatják a több füles vagy több ablakos böngészést is, így egyszerre akár több oldalt is meg lehet nyitni. A fontos oldalakat el lehet menteni a könyvjelzők és a kedvencek közé, ez is nagy segítséget jelent abban, hogy következő alkalommal  gyorsan és könnyen megnyithassuk ezeket az oldalakat.


A szócikkhez társított címkék:
felhasználó
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése