Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 

A cég egy magyar cég amely navigációs szoftverek készítésére specializálódott. A céget 2004-ben alapították, első terméküket mely az iGo My way Magyarország nevet viselte, 2005 szeptemberében mutatták be. A szoftver jelentő rést tömött be a magyar és a kelet-európai piacon, amely a nagy cégek által meglehetősen elhanyagolt volt.

2007-ben a cég egyesült a PDAMill Game Studios-al, majd bejelentette az iGo 8 nevű szoftvert, mely elsőként kínált 3D megjelenítést a piacon, valamint már lefedte csaknem egész Európát. 2008-ban a cég bemutatkozott Amerikában is, a CES alkalmával leplezte le legújabb, kifejezetten az USA piacra készített szoftverét, az iGo Amigo-t. A következő ugrásként megérkezett a My way 2009 amely elérhetővé vált az Apple iPhone 4 -re is. Ennek a programnak hamarosan megjelenik az androidos változata is.

HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése