Már 1284 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A neonomád kifejezés azokra a felhasználókra vonatkozik, akik a mobileszközök, notebookok és vezeték nélküli hálózatok kínálta lehetőségeket használják ki. Abban az esetben, ha nem irodai munkát végeznek, lehetőségük van arra, hogy munkájukat különféle közösségi színtereken - kávézókban, parkokban - végezzék. A mobilinternet most már gyakorlatilag is lehetővé teszi azt, hogy ott dolgozzon a neonomád, ahol kedve tartja (és ahol van hálózati lefedettség). A neonomád a nomád törzsek vándorló életmódjára utal, ezzel is jelezve a helyhez nem kötöttséget és mozgékonyságot. Általában nem csupán munkamódszert, hanem életstílust is jelent.

HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése