Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A netikett az interneten való viselkedés szabályozása, etikettje. Leggyakrabban az e-mail, a chat és a különféle fórumok kapcsán kerül szóba. Mivel ezek az alkalmazások, illetve maga az internet is gyorsan változik, ezért a netikett is folyamatosan alakul, nincsenek kőbe vésett szabályok. Viszont azt is jelenti, hogy a felhasználónak először tisztában kell lennie az egyes alkalmazások, lehetőségek működésmódjával, hiszen csak ezután tudja azokat megfelelően használni. Éppen ezért soha nem árt utánajárni az egyes elveknek, leírásoknak.

A spammelés és a flamelés például jellegzetesen olyan tevékenység, amelyek a netikett megsértésének minősülnek mindenhol.

HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése