Már 1284 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Olyan személy, akit az internetes társadalom elektronikus úton, online felületen keresztül választ egy évre. A megválasztott személy NetMiniszterelnökként egy évet kap arra, hogy szakmai szervezetekkel együtt megvalósítsa kampányában meghirdetett programját.

 

A Legyél Te Magyarország NetMiniszterelnöke! c. pályázatot a Média Hungária és a hetivalasz.hu kampányversenyként hirdette meg 18 és 24 év közötti, különleges kihívásra vállalkozó fiataloknak.

A NetMiniszterelnök-jelöltek közül az nyer, aki egy hiteles programmal a legtöbb voksot szerzi. Az szerzi a legtöbb szavazatot, aki csapatot és közösséget épít, a legkreatívabb, legokosabb és leghatékonyabb netkampányt bonyolítja le.

A nyertes végül megismertetheti magát és kommunikációs képességét a szélesebb nagyközönséggel, és 500 000 forint pénzjutalomban részesül, valamint lehetősége lesz a 2010-es Internet és Média Hungary konferenciákon egy-egy előadás megtartására, továbbá folyamatos megjelenést biztosítanak számára a szervezők a Heti Válasz hasábjain, weblapjain. A nyertes 1 évig büszkén viselheti a NetMiniszterelnöki rangot, amely elismerést jelent, több bemutatkozási lehetőséggel.

 

Hazánk első NetMiniszterelnök választása 2010 április 1-jén zajlott, reggel nyolc órától éjfélig. A szavazás során a játék döntőjébe jutott NetMiniszterelnök-jelöltjek és kampánycsapataik több mint 9000 embert mozgattak meg és bírtak voksolásra az interneten, a www.legyelte.hu weboldalon.

 

Az összesítés alapján Magyarország első NetMiniszterelnöke Horváth Dávid, a  Dunaújvárosi Főiskola hallgatója lett, az első NetMiniszterelnök kimagaslóan sok szavazatot szerzett. Bemutatkozó weboldala a http://www.netokracia.hu címen érhető el, de egyaránt követhető Twitteren vagy a YouTube csatornáján is.


A szócikkhez társított címkék:
internet , média , net
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése