Már 1284 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Netvibes az első szolgáltatók között volt, akik személyre szabható kezdőoldalt kínáltak. Saját tartalmat nem állít elő, hanem a felhasználó a gyakran használt webes alkalmazásait, postafiókjait, oldalait, illetve különféle widgeteket gyűjthet össze egy helyre. Így minden egy pillantással áttekinthetővé válik: az RSS-olvasó segítségével beállíthatók azok az oldalak, amelyeknek frissüléseire kíváncsiak vagyunk, kiválaszthatjuk e-mail-szolgáltatónkat, és beállíthatjuk postafiókunkat is. Már magyarul is elérhető, és az AJAX-os felület gyors oldalbetöltést tesz lehetővé. Funkciójában hasonlít a My Yahoo!, az iGoogle és a [Microsoft Live]? működéséhez.

A NetVibest Tariq Krim alapította 2005-ben.

HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése