Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: NetVibes
Verzió: 2  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2009-01-21 18:36:05
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A Netvibes az első szolgáltatók között volt, akik személyre szabható kezdőoldalt kínáltak. Saját tartalmat nem állít elő, hanem a felhasználó a gyakran használt webes [alkalmazás]ait, postafiókjait, oldalait, illetve különféle [widget]eket gyűjthet össze egy helyre. Így minden egy pillantással áttekinthetővé válik: az [RSS-olvasó] segítségével beállíthatók azok az oldalak, amelyeknek frissüléseire kíváncsiak vagyunk, kiválaszthatjuk [e-mail]-szolgáltatónkat, és beállíthatjuk postafiókunkat is. Már magyarul is elérhető, és az [AJAX]-os felület gyors oldalbetöltést tesz lehetővé. Funkciójában hasonlít a [My Yahoo!], az [iGoogle] és a [Microsoft Live] működéséhez.

A NetVibest Tariq Krim alapította 2005-ben.

Médiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése