Már 1284 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az NHH (Nemzeti Hírközlési Hatóság) Magyarország kormánya és a közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter által felügyelt hivatal, amely feladata az elektronikus hírközlési, postai és informatikai szolgáltatások működésének, szabályozásának és fejlesztésének biztosítása. A Hatóság egyaránt rögzíti és védi a szolgáltatók és a felhasználók jogait is, és gondoskodik a tisztességes piaci verseny szabályainak betartásáról.
Az NHH 2004-ben jött létre, a 2003-as elektronikus törvény következményeként. A Hírközlési Felügyelet jogutódja, és két fő egysége van: a Nemzeti Hírközlési Hatóság Tanácsa és a Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala. A Hatóság irányításáért a Tanács a felelős, amelynek elnökét a miniszterelnök nevezi ki, hat tagját pedig a közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter. Az NHH önálló költségvetési szerv, amely kiadásait saját bevételéből fedezi.

A honlapja címe: www.nhh.hu

HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése