Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Novell Groupwise egy alkalmazáscsomag, amely azonnali üzenetküldő felületet, e-mail klienst, online naptárat, RSS olvasót és különféle közösségi oldalakhoz való bejelentkező felületet kínál. A cég (Novell) alapvetően céges csoportmunkához ajánlja szolgáltatáscsomagját, ezért többször is hangsúlyozzák annak biztonságosságát, és azt, hogy mennyire megkönnyíti a munkatársakkal és az ügyfelekkel való kapcsolattartást. 

Mivel nem ingyenes, ezért fő versenytársuknak a Microsoftot tekintik, ezért is hansúlyozzák, hogy mennyivel olcsóbbak termékeik. Viszont, amellett, hogy fizetősek, az alkalmazások nem tudnak többet, mint ingyenes társaik.

HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése