Már 1284 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az online marketing a webes marketing stratégiák, módszerek és kampányok gyűjtőfogalma. A webes lehetőségek kihasználására összepontosít, ezért nagymértékben különbözik az offline változatától. Ma már egy teljes online iparág épül rá, különféle cégek kínálnak tanácsadói szolgáltatást és kampányok teljes körű megszervezését. Az online marketing nemcsak üzleti vállalkozások számára lehet fontos, hanem bárkinek, aki szeretné, hogy az általa előállított tartalmat a keresők jó helyen jelenítsék meg, és sok olvasója legyen. Így a fogalom túlnőtte az üzleti szféra kereteit, tulajdonképpen mindenkit érint, aki a weben jelen van.

Általában a következő alterületeket szokták idesorolni:


HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése