Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Pannon GSM Távközlési Zrt. a magyar [távközlés]?i piac meghatározó szereplője. Legfontosabb tevékenységi területe a mobilszolgáltatás. Ezen belül működik mobil szélessávú (EDGE, 3G, [HDSPA]?) szolgáltatása, amely Magyarország egyik legteljesebb lefedettségét kínálja. [Mobil internet]? szolgáltásaik folyamatosan fejlődnek, az infrastruktúra kiépítésével, modernizációjával párhuzamosan. Már korlátlan adatforgalmú díjcsomagokra is elő lehet fizetni, ezek esetében azonban a fájlmegosztó rendszerek használata során jelentősen csökkentik a sávszélességet.

A technikai feltételekről, sebességről és a díjakról, illetve az aktuális akcióikról honlapjukon lehet részletesebb információkat szerezni.

Honlap: http://www.pannon.hu

Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák