Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Play Station 4
Verzió: 1  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2013-03-05 09:18:11
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

PlayStation 4 a Sony 4. játékkonzolja, a megjelenése 2013 év végére várható.


Ultra magas felbontású képeket is képes lesz lejátszani, támogatni fogja a 4K felbontású filmeket és képeket, így a filmek akár 100 GB-osak is lehetnek.
 

Hardver: 8 magos x86-64 AMD ,,Jaguar” processzor, illetve egy 1.84 TFLOPS-os, következő generációs Radeon alapú GPU alkotja az APU-t. 8 GB GDDR5 [RAM] van benne, [Bly-ray] és [DVD] olvasóval is. [USB] és AUX csatlakozóval is rendelkezni fog.
 

Rendelkezni fog egy Eye kamerával, ami RAW és YUV formátumban lesz képes tárolni a videókat, és videózni 1280x800 pixel x 2-ben lehet majd vele.
 

A játékmenet automatikusan rögzül majd, a játékainkat [okostelefon]on, és Vitán is magunkkal vihetjük majd.
 

Az új konzul sajnos visszafelé nem lesz kompatibilis.
 

Pár várható játék a konzolra: Knack, Kolzone:Shadow Fall, DriveClub, The Witness, Destiny,  Watch Dogs, Deep Down, Luminous Engine, Diablo III.
 

Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák