Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A portál olyan weboldal, amely gyakran frissülő információkat tartalmaz. Lehet tematikus vagy általános, több témát felölelő. Általában híreket, időjárást, műsorokat, e-mail szolgáltatást ajánlanak, a felhasználó ezek között kereshet.

A portál lehet olyan gyűjtőoldal is, amely nem termel saját tartalmat, csupán rendszerezetten összesíti azokat egy helyen. Ilyenkor a cél az, hogy a felhasználó gyorsan átláthassa az őt érdeklő téma frissüléseit. A web 2.0-ás alkalmazások megjelenésével a gyűjtőportálok népszerűsége hanyatlani kezdett, mivel az RSS-olvasók segítségével a felhasználó összeállíthatta azoknak az oldalaknak a listáját, amelyeket nyomon akart követni.

Az egyedik tartalmat szolgáltató portálok (pl. az Index) is átalakuláson mentek át, integráltak web 2.0-ás alkalmazásokat és szolgáltatásokat is, mint például a blogok. 

HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése