Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 A Posterous egy összetett blogoló alkalmazás, amely egyszerű kezelhetőségével hódít a felhasználók között. Szöveget, audio és videófájlokat lehet közzé tenni segítségével. A posztolás egyszerű, e-mailen be lehet küldeni az anyagokat. Sőt, még regisztrálni sem kell, hanem egyből lehet e-mailt küldeni a post@posterous.com-ra, a válaszban pedig már megkapjuk a fiókunk adatait. Persze lehet regisztrálni is az oldalon, és akkor magunk választhatjuk meg az azonosítónkat. Az egyszerű posztolás a szolgáltatás erőssége, és mindez kiegészül azzal, hogy be lehet fűzni olyan népszerű szolgáltatásokat is, mint a Facebook, Twitter, Plurk, Tumblr, stb. Vagyis a Posterousra beküldött kép azonnal megjelenik a fenti felhasználói fiókokban is.

Használata jelenleg teljesen ingyenes, de tervezik olyan prémium feature-ök bevezetését, amelyekért már fizetni kell. Alapítói Sachin Agarwal és Garry Tan, a befektető pedig az Y Combinator cég.

 


A szócikkhez társított címkék:
közösségi , mikroblog
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése