Már 1286 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A projektkezelő alkalmazások széles választéka található a weben. Bonyolult és egyszerűbb, fizetős és ingyenes szolgáltatások közül választhat az a felhasználó, aki úgy érzi, egy naptárral már nem tudja kézben tartani a feladatokat. 

A projektkezelőkben egy-egy nagyobb feladatot részekre lehet tagolni, felhasználóhoz lehet kötni, be lehet állítani a határidejét, megjegyzéseket lehet fűzni hozzá. A bonyolultabb alkalmazások már inkább vállalkozások számára készülnek, van bennük számlázási lehetőség és leegyszerűsített könyvelésre is, ahol a cég pénzügyi helyzetét hozzávetőlegesen nyomon lehet követni. Ezek az alkalmazások az átlagos felhasználó számára is hasznosak lehetnek, különösen, ha párhuzamosan több projekten is dolgozik, hiszen a feladatokat és a rájuk fordított időt is jobban lehet így követni.


HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése