Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Push notification


A Push Notification nevű rendszer az Apple Iphone készülékének egy értesítéskezelő alkalmazása, amely a [Messages]? vagy a Mail használ – elsősorban új e-mailek és üzenetek számának kijelzésére.


Alapvetőleg háromféle értesítési forma létezik: hangüzenetek, szöveges üzenetek és [badge]?-ek, így az Iphone a Push Notification segítségével jelzi a felhasználónak, hogy hány új üzenete, vagy éppen mennyi frissítés érhető el a telefonhoz. A szolgáltatás az Apple szervereiről nyeri az információkat, így csak eredeti Iphone-ok esetében érhető el.


Jelenleg külső fejlesztők bevonására is van lehetőség, hogy minél több alkalmazással is összeköthessék a Push Notification-t, mint például [Vo-IP]? alkalmazásokkal, online játékokkal.


A szócikkhez társított címkék:
apple , iphoneMédiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák