Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: ReadBurner
Verzió: 2  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2010-06-16 17:40:32
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A ReadBurner a [Google Reader]re épülő [mashup]. A Readerben a felhasználók által megosztott híreket rangsorolja annak függvényében, hogy melyiket hányszor osztották meg. A leggyakrabban megosztott hírek kerülnek a lista elejére, majd ezt követik a többiek. Mindenképpen jó eszköz arra, hogy a lényeges és a lényegtelen hírek között szelektáljunk. A toplistáról kérhetünk [RSS]-t, ezt aztán visszavezethetjük a Google Readerünkbe vagy más feedolvasónkba.


A ReadBurner a [Google Reader]re épülő‘ [mashup]. A Readerben a felhasználók által megosztott híreket rangsorolja annak függvényében, hogy melyiket hányszor osztották meg. A leggyakrabban megosztott hírek kerülnek a lista elejére, majd ezt követik a többiek. Mindenképpen jó eszköz arra, hogy a lényeges és a lényegtelen hírek között szelektáljunk. A toplistáról kérhetünk [RSS]-t, ezt aztán visszavezethetjük a Google Readerünkbe vagy más feedolvasónkba.


Médiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése