Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az RSS olvasó vagy más néven feed olvasó egy webes alkalmazás, vagy böngésző kiegészítés, amely összegyűjti az RSS feedeket egy oldalra. Segítségével megkönnyíthető a weboldalak frissüléseinek áttekintése, mivel csak egy oldalt kell megnyitani és átnézni, nem pedig az eredeti oldalakon kell böngészni. A felhasználó kiválaszthatja azokat a forrásokat, amelyeket követni szeretne, így mindig percek alatt napirenden lehet a friss tartalmak megjelenésével. A program meghatározott időközönként (ez a felhasználó által beállítható) ellenőrzi a megadott oldalakat, és frissíti a feedek listáját, ha van új tartalom. 

A legismertebb RSS olvasó oldalak a Google Reader, a Yahoo Pipes, a Post Rank, a ReadBurner és a NetVibes.


Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák