Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Samsung Group a világ legnagyobb céges csoportosulása, amely a Samsung márkanév alatt a következő vállalatokat egyesíti:

  • Samsung Electronics
  • Samsung Heavy Industries (az egyik legnagyobb hajóépítő cég)
  • Samsung Engineering&Constructions (építkezési vállalat)

A Samsung a legismertebb dél-koreai márka, amely főként az elektronikában szerzett jelentős hírnevet magának. 1938-ban alapították, kezdetben kereskedelemmel foglalkozott.

A Samsung Electronics székhelye Szöulban van. Jelenleg az első három legfontosabb elektronikai cég mögött van, maga mögé utasítva a Sony-t és a Motorolát. A Samsung Electronics-ot 1968-ban hozták létre, és a kezdetekben háztartási gépeket gyártott. Mára az elektronika majdnem minden területén meghatározó szereplővé nőtte ki magát.

Fontosabb termékeik:


A szócikkhez társított címkék:
cég , elektronikaMédiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák