Már 1284 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Samsung Group a világ legnagyobb céges csoportosulása, amely a Samsung márkanév alatt a következő vállalatokat egyesíti:

  • Samsung Electronics
  • Samsung Heavy Industries (az egyik legnagyobb hajóépítő cég)
  • Samsung Engineering&Constructions (építkezési vállalat)

A Samsung a legismertebb dél-koreai márka, amely főként az elektronikában szerzett jelentős hírnevet magának. 1938-ban alapították, kezdetben kereskedelemmel foglalkozott.

A Samsung Electronics székhelye Szöulban van. Jelenleg az első három legfontosabb elektronikai cég mögött van, maga mögé utasítva a Sony-t és a Motorolát. A Samsung Electronics-ot 1968-ban hozták létre, és a kezdetekben háztartási gépeket gyártott. Mára az elektronika majdnem minden területén meghatározó szereplővé nőtte ki magát.

Fontosabb termékeik:


A szócikkhez társított címkék:
cég , elektronika
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése