Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 

A digitális televíziózás fontos eszköze. A set top boksz lelke tulajdonképpen egy DVB tuner, azaz digitális televíziós tuner. Ez a tuner egy dekóder, amely a digitális televíziós jelet alakítja át, olyan jellé amely a televízió számára is feldolgozható. Újabban a legtöbb televízióba már építenek be DVB tunert, ezért a set-top boksz elvileg felesleges lenne, azonban a szolgáltatók sokszor ehhez kötik a digitális televíziós szolgáltatást, mivel a boxba építik bele azt a kódkártyát, melynek segítségével lehet az előfizetők számára különböző csomagokat biztosítani.

A korszerűbb set-top boxok már sokszor tartalmaznak beépített merevlemezt, amelyre lehetséges a televíziós adás rögzítése.
Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák