Már 1284 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Skype ingyenes szoftver, amelynek segítségével a felhasználók internetes beszélgetéseket folytathatnak, anélkül, hogy fizetniük kellene érte. 2003-ban jelent meg, két észt fejlesztő (Niklas Zennström és Janus Friis) munkája eredményeként, és azonnali sikerré vált, ami jelenleg is töretlen.

A Skype-t elsősorban VoIP beszélgetésekre használják, de emellett támogatja a vezetékes- és a mobiltelefonok hívását is, viszont ezekért már fizetni kell. Ingyenes továbbá a beépített chat, a fájlcserélés és a videokonferencia funkciók használata.

Jelenleg 28 nyelven működik a felület, köztük magyarul is. Használata egyszerű: a szoftver telepítése és a regisztráció után a felhasználó ismerőseit hozzáadhatja a kontaktlistájához, és már kezdheti is a beszélgetést.

 

 

HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése