Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A spam a felhasználó által nem kért és nem kívánt üzenetet jelenti. Spamelés során ezek az üzenetek eláraszthatják a felhasználó elektronikus postaládáját, de újabban ezt a fogalmat használják a kéretlen SMS-k és papíralapú reklámok, körlevelek megnevezésére is. Az elektronikus spam formái: e-mail spam (kéretlen üzenet), mobil spam (kéretlen sms), fórum spam (hirdetések, fölösleges kommentek küldése), spamdexelés (keresőmotorok manipulásával annak az illúzónak az előállítása, hogy bizonyos weboldalak látogatottsága milyen nagy), stb.
A spam eredetileg egy húskonzerv megnevezése volt, és a Monty Python Flying Circus sorozatának egyik epizódja után kapta a 'kéretlen, erőltetett' jelentést.

HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése