Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A szerver hoszting az a szolgáltatás, amely weboldalak üzemeltetőinek lehetőséget biztosít a szerver elhelyezésre. A szolgáltató az ügyfelek szervereinek megfelelő körülményeket biztosít: klimatizált szervertermet és állandó, kiesés nélküli internetkapcsolatot. Mindezt egy havi előfizetési díj ellenében ajánlják. Az ügyfelek számára így a szerver üzemeltetési költségei jóval kisebbek, mintha maguknak kellene megfelelő környezetet előállítaniuk. 

Többféle bérleti lehetőség is van: a kisebb vállalkozások darabszámra is bérelhetnek szervert, de a nagyobbak számára akár teljes terembérletre is van lehetőség. Emellett a szolgáltatók ügyfélszolgálatot, teljes hozzáférést és távoli bejelentkezési lehetőséget is kínálnak.

HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése