Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A szerver hoszting az a szolgáltatás, amely weboldalak üzemeltetőinek lehetőséget biztosít a szerver elhelyezésre. A szolgáltató az ügyfelek szervereinek megfelelő körülményeket biztosít: klimatizált szervertermet és állandó, kiesés nélküli internetkapcsolatot. Mindezt egy havi előfizetési díj ellenében ajánlják. Az ügyfelek számára így a szerver üzemeltetési költségei jóval kisebbek, mintha maguknak kellene megfelelő környezetet előállítaniuk. 

Többféle bérleti lehetőség is van: a kisebb vállalkozások darabszámra is bérelhetnek szervert, de a nagyobbak számára akár teljes terembérletre is van lehetőség. Emellett a szolgáltatók ügyfélszolgálatot, teljes hozzáférést és távoli bejelentkezési lehetőséget is kínálnak.
Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák