Már 1284 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Távoli futtatás
Verzió: 1  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2009-03-27 13:21:48
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A távoli futtatás egy adott [program] másik gépen való végrehajtását jelenti. Használata az olyan munkafolyamatok során előnyös, amikor nagy memóriát igénylő műveleteket kell végrehajtani a feladatok elvégzéséhez. Ilyenkor a [memória]igényes feladatot el lehet végeztetni egy másik, nagy teljesítményű géppel, és az eredmények feldolgozására, értékelésére egy másikat lehet használni.

A távoli futtatás egy [rendszergazda] számára is hasznos, mivel apróbb hibákat, ellenőrzéseket távolra is el tud végezni az általa karbantartott rendszeren, anélkül, hogy a gépekkel egy fizikai térben kellene tartózkodnia.

A távoli futtatásra már minden [operációs rendszer]en van lehetőség, és különféle alkalmazások közül lehet választani, amelyek segítségével kapcsolatba lehet lépni egy másik [hálózat]on levő gépen. Használatához viszont már haladó számítógépes ismeretek kellenek.

Médiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése