Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Technorati egy webes szolgáltatás, amely blogokat indexel és lehetővé teszi a köztük való keresést. Kezdetben a bloggerek által megadott címkék alapján rendszerezte őket tematikusan, de egy idő után áttértek a kategória alapú rendszerre. Vagyis maga a blogger adhatja meg azt a kategóriát, amelybe véleménye szerint a bejegyzése illik.

A kezdőoldalon a legfrissebb blogbejegyzéseket találjuk, illetve a menüben szűkíthetjük a keresést tematikusan, blogokra általában, videókra, képekre, megnézhetjük a legnépszerűbb címkéket, keresőkifejezéseket, blogokat, stb. Regisztráció után hasonló osztályozásba sorolhatjuk be kedvenceiket, illetve regisztrálhatjuk a saját blogjainkat is.

A blogokhoz kapcsolódó másik szolgáltatása a How much is My Blog?, amely dollárban adja meg a blogok értékét aszerint, hogy hány link mutat rá. Mérés előtt érdemes regisztrálni az adott blogot, mert a Technorati csak így tudja feltérképezni helyét és értékét a blogoszférában.


HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése