Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A TeszVesz a második legnagyobb magyar online aukciós oldal a Vatera után. Működési elve az, hogy majdnem bármit meg lehet hirdetni eladásra, a regisztrált felhasználók aztán licitálhatnak rá, a megadott időkereten belül (ami általában 1 hét). Aki megnyeri a licitet, annak kötelessége az árut kifizetni. A licitálás folyamata maga ingyenes, de a vásárlás, illetve az eladás után az bizonyos százalékát jutalékba kell fizetni. A jutalék százaléka az összeg mértékével párhuzamosan csökken. Ezekről érdemes már az oldal használata előtt tájékozódni, így nem érhetnek meglepetések. A fizetés vagy készpénzbefizetéssel vagy pedig postai csekk befizetésével történik, átutalásra vagy PayPal-es fizetésre egyelőre nincs lehetőség.

Az főoldalon a termékeket kategóriákra bontva találjuk, ez is segíti a felhasználót abban, hogy könnyen megtalálja azt a terméket, ami éppen érdekli.

A Teszvesz oldalát a Sanoma Payback Kft. üzemelteti, egyébként pedig egy közép-európai vállalkozás magyar leányvállalata. A céget Lengyelországban alapították Allegro néven, Magyarországon 2004 óta működik. Ezenkívül elérhető Csehországban, Oroszországban, Ukrajnában, Bulgáriában, Romániában és Szlovákiában is.

 A szócikkhez társított címkék:
cég
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése