Már 1284 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Tumblr az egyik legnépszerűbb tumbleblog szolgáltató. A tumbleblog abban különbözik a mikroblogtól, hogy bármilyen típusú tartalmat közzé tehetünk - szöveget, képet, zenét, videót, linkeket - kommentárral vagy anélkül. A posztolás folyamatát is úgy alakították ki, hogy a felhasználó azonnal kiválaszthassa a megosztani kívánt tartalomnak megfelelő formát: lehet választani kép-, idézet-, link-, csevegés, videó- vagy hagyományos szöveges bejegyzése közül. A Tumblr könyvjelző segítségével (Share on Tumblr) pedig azonnal posztolhatunk is, bármilyen weboldalon is vagyunk, mert, amint kijelöljük az adott videót például, a Tumblr azonnal a videóbeküldési opciót kínálja fel.

A Tumblr-ben nincsenek kommentek, trackbackek vagy kategóriák: az egész rendszer lényege az egyszerűség, valószínűleg ezért is lett ennyire népszerű. Mindemellett számos alkalmazást, kiegészítőt írtak hozzá már.


HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése